Terug

Kalender

ABClubcircuit – KultuurKaffee @ AB: ROBBING MILLIONS + Le Colisée

Tickets

Muziek

Vreemdgaan (met muziek) mag op je 35ste verjaardag!

Sunday 14 December 2014
Doors: 20:00
Prijs: €15 ADK: €15
Locatie: AB (Club) Plan

 

Vreemdgaan (met muziek) mag op je 35ste verjaardag! AB duikt het komende feestseizoen in de koffer met het Clubcircuit voor een zeer spannende concertreeks.

Vanaf oktober ’14 komen de vrienden van 4AD, Democrazy, Cactus Muziekcentrum, De Kreun, De Zwerver, Nijdrop, Kultuurkaffee, N9, Petrol, Recyclart en VK op verjaardagsbezoek in AB met een pak fijne concerten onder de arm.

En AB maakt, zoals het een goede vriend betaamt, de omgekeerde beweging richting de elf clubs van het Clubcircuit. Artistieke kruisbestuiving in de vorm van 22 concerten in verschillende muziekstijlen… Maar met één rode draad: kwaliteit!

Kultuurkaffee presenteert in AB: ROBBING MILLIONS (be)

 

Artist In Residence AB ’13-’14 tot volle wasdom met nieuwe EP!


Brussels voer dat soundgewijs meesurft op de psychedelica-revival die sinds enkele jaren de indieblogs overspoelt maar daar jazz, rock, pop en een pak humor aan toevoegt.


De zeer straffe debuut-EP ‘Ages And Sun’ (kopen die handel!) draait nog steeds op volle toeren in onze speler en dat zou bij jullie milledju hetzelfde moeten zijn! Hun volgende worp (op Pias deze keer) valt te verwachten in de herfst van ’14 en de vrolijk geschifte voorlopers ‘Dinosaur’ en ‘Warder’, met bijpassende even geschifte videoclip, maken ons alvast lekker 'crazy in the coconut'. Dwarse, melodieuze popparels met jazzy ritmesectie en een geheel eigen smoelwerk!Volledig high van al die mooie muziekjes maakte AB vorig jaar prompt een knieval en smeekte dit getalenteerde vijftal voor het Artist In Residence-schap ’13-’14. Het spannende jaar vol repetities, opnames, AB-supportconcerten (bij oa. Palma Violets, The Growlers en Babyshambles), … ligt jammer genoeg achter ons maar de kers op de taart ligt nog in het verschiet: Robbing Millions in volle glorie te bewonderen in AB Club met een spiksplinternieuwe EP op de kerfstok!

En dat alles in samenwerking met KultuurKaffee… Dubbel en dik feest dus!

Le Colisée

Le Colisée is het project van de jonge Brusselaar David Nzeyimana met band (bassist Raphaël Desmarets van Robbing Millions in de rangen!). Zijn muziek is eerlijk knip en plakwerk. Stem, electronica, gitaar en loops vormen een broos geheel. Pril talent dat meteen wordt geopenbaard.

TIMETABLE

07:00: Doors
08:00: Le Colisée
09:00: Robbing Millions
10:30: curfew

Tags : Indie Jong talent

Video


Terug