Terug

Kalender

Academische opening @ Bozar: Dez Mona (duo)

Tickets

Muziek

Festival warm-up: BANG! curated by Saskia De Coster - Verbeeldend stadsfestival

Tuesday 22 September 2015
Doors: 14:00
Prijs: Gratis (via inschrijving)
Locatie: BOZAR - HENRY LE BŒUFZAAL Plan

Al langer een gouden waarheid bij KultuurKaffee: educatie is meer dan studeren alleen. Met deze leuze in het achterhoofd geeft de Vrije Universiteit Brussel de aftrap voor het nieuwe academiejaar dit jaar buitenshuis: op 22 september opent Bozar de deuren voor de feestelijke academische zitting. In het kader van het BANG! festival bood de universiteit curator/auteur Saskia De Coster de gelegenheid om de muzikale gast voor de plechtigheid te kiezen.

 

Op De Costers uitnodiging storten zanger Gregory Frateur en bassist Nicolas Rombouts - de tandem van de veelzijdige muziekgroep Dez Mona - zich op de ontkurking van een welklinkend nieuw universitair jaar. De release van Dez Mona’s kersverse album Origin (augustus 2015) betekent voor de heren een terugkeer naar de kern van hun muzikaal bestaan. Een excentrieke combinatie van gospel, jazzy spirituals, en poppy parels met Frateurs unieke stemgeluid en contrabas als daverende grondslag.

Inschrijven uiterlijk 14 september, uitsluitend via http://www.vub.ac.be/academische-opening

Coproductie: Vrije Universiteit Brussel en Bozar

 

 BANG! VERBEELDEND STADSFESTIVAL CURATED BY SASKIA DE COSTER

 

 

Dit event kadert binnen het verbeeldend stadsfestival BANG! Curated by Saskia De Coster. Wegens bouwwerken kiest KultuurKaffee voor een nomadisch bestaan in Brussel en stelt het samen met een gastcurator twee keer per jaar op verschillende plaatsen een multidisciplinair programma samen. Najaar 2015 ontvangt auteur Saskia De Coster haar festivalgasten in Bozar.

 

Een initiatief van KultuurKaffee i.s.m. Andermansland

 

Video


Terug