Terug

Kalender

An Pierlé (solo)

Tickets

Muziek

BANG! curated by Saskia De Coster - Verbeeldend stadsfestival

Sunday 04 October 2015
Doors: 19:00
Prijs: vvk - €5 (red)- €10 / adk: €8 (red) - €13
Locatie: BOZAR - STUDIO Plan

An Pierlé heeft een probleem met fake. Je zal haar dus niet snel betrappen op een onwaarachtige vertoning en ze zal zich nooit zomaar wringen in een keurslijf dat de tijdsgeest dicteert: An blijft liever zichzelf. Daar zijn we haar heel dankbaar voor. Al jaren raakt deze zangeres/pianiste het publiek met haar indrukwekkende stem en ontwapenende songs.

In den beginne solo met debuutplaat Mud Stories (1999), daarna op het podium samen met de muzikanten van White Velvet onder leiding van haar soulmate en producer Koen Gisen.

Veertien jaar na haar debuut keerde An Pierlé back to basics, en nam ze haar laatste album Strange Days (2013) op. Terug naar piano en stem. Intieme nummers die in al hun eenvoud groots en universeel klinken.

Ook vandaag zit de daadkrachtige muzikante niet stil. Ze componeerde recent nog met Fulco Ottervanger de muziek voor het bejubelde kindertheater Slumberland en schreef de filmmuziek voor Le Tout Nouveau Testament, de nieuwste Jaco Van Dormael (Le Huitième Jour, Mr. Nobody), dit jaar nog enthousiast onthaald in Cannes.

An en haar piano. Naakte, pure essentie.

TIMETABLE: 

Doors: 19:00

Start: 20:00

 

 

BANG! Verbeeldend stadsfestival Curated by Saskia De Coster

 

 

Dit event kadert binnen het verbeeldend stadsfestival BANG! Curated by Saskia De Coster. Wegens bouwwerken kiest KultuurKaffee voor een nomadisch bestaan in Brussel en stelt het samen met een gastcurator twee keer per jaar op verschillende plaatsen een multidisciplinair programma samen. Najaar 2015 ontvangt auteur Saskia De Coster haar festivalgasten in Bozar.

 

Een initiatief van KultuurKaffee i.s.m. Andermansland

Video


Terug