Terug

Kalender

BANG! CLOSING NIGHT: KENJI MINOGUE

Tickets

Muziek Podium

BANG! CURATED BY SASKIA DE COSTER - VERBEELDEND STADSFESTIVAL

Thursday 29 October 2015
Doors: 20:00
Prijs: VK - €5 (RED) - €10 / ADK: €8 (RED) - €13
Locatie: BOZAR -TERARKEN Plan

 

‘Onze identiteit -Da pakkn zoes nie af (…) Ey, watamme hetten, da pakkn zoes nie af.‘ (Uit: Alwadamehetten)

 

Of je ze nu de West-Vlaamse nichtjes van Die Antwoord wil noemen of de Lady Gaga’s van de boerinnenbondtechno, met hun flashy mix van electro, weirde dansmoves en schijnbaar onzinnige teksten groeide Kenji Minogue uit tot dé Belgische trashpopsensatie.

Door YouTubehits als Naam familienaamen ‘Danny was voor frontvrouwen Conny Komen en Fanny Willen de doorbraak al beklonken nog voor de release van hun debuutalbum De Groetjes (2014).

Epische doortochten op Pukkelpop, de Gentse Feesten en in AB bleven niet uit en zelfs de Parijse Club van David Lynch Silencio was al getuige van hun futuristische absurde hedonistische shows die alle verbeelding tarten.

Bungelend tussen highbrow fashion en entertainment van de laagste plank, maar steeds afschuwelijk amusant. ’t Wordt heerlijk slechtgaan in Bozar met deze rake fesitvalafsluiter. Beloofd!

 

i.s.m. Prometheus en WPG Uitgevers 

+ DJ SVN

 

Als er de jongste drie decennia een vaste waarde in het concertcircuit zou bestaan, is het wel DJ SVN die met deze uitzonderlijke eer mag gaan lopen. U kan het zo gek niet bedenken of deze onnavolgbare platenruiter 'has been there and done that.' Met zijn onderbuik als enige graadmeter scheurt DJ SVN reeds dertig jaar door elk mogelijk genre waarvan de intensiteit van de muren blijft druipen.  U weet nooit wat te verwachten, maar twee dingen blijken onweerlegbaar: 'Music for Blood' and 'tension is the only sensation.' 

TIMETABLE:

20:00 DOORS + DJ SVN

21:00 kenji minogue

After: DJ SVN

 

BANG! VERBEELDEND STADSFESTIVAL CURATED BY SASKIA DE COSTER

 

 

Dit event kadert binnen het verbeeldend stadsfestival BANG! Curated by Saskia De Coster. Wegens bouwwerken kiest KultuurKaffee voor een nomadisch bestaan in Brussel en stelt het samen met een gastcurator twee keer per jaar op verschillende plaatsen een multidisciplinair programma samen. Najaar 2015 ontvangt auteur Saskia De Coster haar festivalgasten in Bozar.

Video


Terug