Terug

Kalender

BANG! INBURGERING IN A.

Podium

THIAGO ANTUNES - PERFORMANCE / ESCAPE GAME

Wednesday 21 November 2018
Prijs: €10 - €5 (student ticket)
Locatie: Studio CityGate Plan

BANG! FESTIVAL CURATED BY ALEX DEFORCE, KARLIEN TORFS & ARNE HUYSMANS

THE RADICAL CHILD EDITION

Volg deze inburgeringscursus en bewijs op korte tijd dat je je kan aanpassen aan het fictieve land van verblijf. Inburgering in A. is een participatieve performance die het bureaucratische systeem waar nieuwkomers vaak mee in aanraking komen, onder de loep neemt. De performance leunt dicht aan bij een interactiecve escape-game. Elk team van deelnemers moet samen tot een overeenkomst komen over hoe zij de spelregels begrijpen. Ondertussen worden zij in het oog gehouden door camera’s, maar niet in elke ruimte...

Inburgering in A. van Thiago Antunes maakt deel uit van een serie locatiespecifieke uitvoeringen: "Inburgering in ...". Deze vinden meestal plaats in kelders of ongebruikte ruimtes, waarbij een kritische blik wordt geworpen op de Europese integratieprogramma's aan de hand van deze participatieve performance. 

Thiago Antunes is een transdisciplinaire kunstenaar wiens praktijk draait om games, choreografie en machtsstructuren. Nadat hij zijn post-master aan A.PASS (Advanced performance and Scenography Studies) in Brussel voltooide, ontwikkelde hij game-achtige performances die een kritische blik werpen op het thema integratie in Europa. Hij werkt daarvoor ook samen met andere artiesten zoals performers en dansers.

http://thiagoantunes.site

 

TIMESLOTS PERFORMANCES 

reserve your spot:

wed 21/11/2018

 thu 22/11/2018

 

Terug