Terug

Kalender

BANG! KARAOKE CONTEST powered by XL-AIR

Muziek Podium

GEANNULEERD !

Tuesday 22 March 2016
Prijs: Gratis!
Locatie: BAI_ THE_BRUSSELS_ART_INSTITUTE Plan

BANG! KARAOKE CONTEST powered by XL-AIR (geannuleerd)

 

Het is zover. Je besloot met jouw vrienden te komen schitteren op BANG!’s grote Karaoke Contest powered by XL-Air. Maar hoe maken jullie nu juist het meest kans op de beker?

Zes survivaltips:

  1. Staat 22/03 al in je agenda? Check. Dubbelcheck. Dit willen jullie uiteraard voor geen geld van de wereld missen.
  2. Divide and conquer. Zorg dat de mega zotte XL-Airpresentatoren jullie bandleden bij naam en toenaam kennen. Enkele groupies die aan de zijlijn supporteren zijn ook wel wijs. Niks beter dan een enthousiaste crowd om onze professionele karaokejury warm te houden.
  3. Dress the part. Even grasduinen in onze karaokeverkleedkoffer? Top, dan maken jullie kans op extra punten. Of nog beter: kom verkleed! Werk je look af met de grime-artieste van dienst. Ze schminkt alle kandidaten in een artiest naar keuze!
  4. Play the part. Het draait niet enkel om 'zingen'. Zorg met je groepsleden dat jullie het nummer on stage ook perfect instrumentaal playbacken. Wij voorzien de geschikte backline (gitaren, bas, drum, keys).
  5. Eyes on the FLOSH. Grijp tijdens het zingen de FLOSH en win nog meer punten!
  6. Relax en brullen maar.

    START: 20:00 

  

Een initiatief van KultuurKaffee i.s.m.

 

 

 

@ BAI_

NO COMFORTS – NO ZONES

 

Omwille van bouwwerken kiest KultuurKaffee voor een nomadische werking in de stad Brussel. In afwachting van de voltooiing van onze nieuwe vertrekken, vragen we twee keer per jaar aan een gastcurator om onder de noemer BANG! een eigenzinnig multidisciplinair festivalprogramma samen te stellen. Dit voorjaar trekt zanger/gitarist Johannes Verschaeve zijn festivalgasten (tezamen met zichzelf) uit de eigen comfortzone en nodigt hen uit in The Brussels Art Institute van Jan De Cock (BAI_) voor een verrassende zes weken.

Terug