Terug

Kalender

BANG! Opening Night : KENJI MINOGUE (BE)

Tickets

Muziek

UITGESTELD!

Friday 25 September 2015
Doors: 21:00
Prijs: vvk - €5 (red) - €10 / adk: €8 (red) - €13
Locatie: BOZAR -TERARKEN Plan

! OPGELET CONCERT UITGESTELD! 

 

Het openingsconcert van Kenji Minogue wordt verplaatst naar donderdag 29/10/2015 in BOZAR.

Kenji Minogue is wegens ziekte van Sarah Vandeursen (Conny Komen) genoodzaakt het concert uit te stellen naar een latere datum.

De tickets voor het concert blijven gelden en hoeven niet omgeruild te worden. Deze avond wordt meteen ook de Closing Night van het BANG!festival curated by Saskia De Coster!

Tickethouders waarvoor de nieuwe datum niet past kunnen hun aangekochte tickets per mail forwarden naar cultuur (at) vub.ac.be met vermelding van hun bankrekeningnummer. Wij zorgen voor een correcte terugbetaling.

Ondanks dit spijtige nieuws, maken we er toch een onvergetelijke avond van met de inhuldiging van de wandtekening van Rinus Van De Velde en de boekvoorstelling van Saskia De Coster, en achteraf enkele drankjes en de swingende tunes van onze onnavolgbare platenruiter DJ SVN als kers op de taart.
‘Onze identiteit
-Da pakkn zoes nie af (…) Ey, watamme hetten, da pakkn zoes nie af.‘ (Uit: Alwadamehetten)

 

Of je ze nu de West-Vlaamse nichtjes van Die Antwoord wil noemen of de Lady Gaga’s van de boerinnenbondtechno, met hun flashy mix van electro, weirde dansmoves en schijnbaar onzinnige teksten groeide Kenji Minogue uit tot dé Belgische trashpopsensatie.

Door YouTubehits als Naam familienaamen ‘Danny was voor frontvrouwen Conny Komen en Fanny Willen de doorbraak al beklonken nog voor de release van hun debuutalbum De Groetjes (2014).

Epische doortochten op Pukkelpop, de Gentse Feesten en in AB bleven niet uit en zelfs de Parijse Club van David Lynch Silencio was al getuige van hun futuristische absurde hedonistische shows die alle verbeelding tarten.

Bungelend tussen highbrow fashion en entertainment van de laagste plank, maar steeds afschuwelijk amusant. ’t Wordt heerlijk slechtgaan in Bozar met deze rake fesitvalopener. Beloofd!

i.s.m. Prometheus en WPG Uitgevers 

+ dj SVN

Als er de jongste drie decennia een vaste waarde in het concertcircuit zou bestaan, is het wel DJ SVN die met deze uitzonderlijke eer mag gaan lopen. U kan het zo gek niet bedenken of deze onnavolgbare platenruiter 'has been there and done that.' Met zijn onderbuik als enige graadmeter scheurt DJ SVN reeds dertig jaar door elk mogelijk genre waarvan de intensiteit van de muren blijft druipen.  U weet nooit wat te verwachten, maar twee dingen blijken onweerlegbaar: 'Music for Blood' and 'tension is the only sensation.' 

 

TIMETABLE

21:00 DOORS
21:05 DJ SVN
21:30 KENJI MINOGUE
 22:30  DJ SVN

 

BANG! Verbeeldend stadsfestival Curated by Saskia De Coster

 

 

Dit event kadert binnen het verbeeldend stadsfestival BANG! Curated by Saskia De Coster. Wegens bouwwerken kiest KultuurKaffee voor een nomadisch bestaan in Brussel en stelt het samen met een gastcurator twee keer per jaar op verschillende plaatsen een multidisciplinair programma samen. Najaar 2015 ontvangt auteur Saskia De Coster haar festivalgasten in Bozar.

 

Een initiatief van KultuurKaffee i.s.m. Andermansland

 

Video


Terug