Terug

Kalender

BANG! TIN FINGERS + BOROKOV BOROKOV

Muziek

BANG! FESTIVAL CURATED BY TINA HERBOTS & LAURENS MARIËN

Thursday 01 March 2018
Doors: 19:00
Prijs: VVK €6 - atd €9 -  €5 for students
Locatie: RITCS café Plan

TIN FINGERS

Tin Fingers is de Belgische referentie in dromerige hifi-pop. Met hun poppy en originele vintage synthsound is de band het Belgische antwoord op Mac DeMarco en MGMT, maar ook The Smiths, Japan en Talk Talk klinken door.

 

FOCUS KNACK over Tin Fingers:

'Het recept voor een broeierige, dansbare cocktail: een charismatische frontman, pompeuze baslijnen en wollige, kleurrijke synthesizers. De geoliede machine van Tin Fingers maakte indruk. Het zag er niet alleen goed uit, ook de songs waren van een niveau dat je doet afvragen waarom deze heren zo weinig op de radio worden gedraaid. Boy Boy was een oorwurm die nog heel de nacht bleef hangen, Young Mother klonk zowaar nog dynamischer dan op plaat en het sensuele, hoekige She was een vroeg kookpunt dat gerust het einde van de setlist mocht halen. Tin Fingers is duidelijk klaar voor het grotere werk. Gewoon een kaartje kopen, ergens dit najaar.'

 

BOROKOV BOROKOV

Muziek uit de schaduw van het Wijnegem Shopping Center.

Vier mannen die zich uitleven op elektronische muziek. De ene keer met hyperkinetische beats, de andere keer dan weer net iets kalmer. Telkens met één en hetzelfde doel: dansende mensen en mensen die dansen.

Borokov Borokov is de hersenvrucht van Arne Omloop (Bed Rugs), Boris Van den Eynden (Laat Maar, CUNTST), Noah Melis (Shy Dog, Pascale Deweze) en Yorgos Tsakiridis (o.a.King Dick)

TIMETABLE

19:00 doors

19:00 - 20:30 xl-air dj

20.30 TIN FINGERS

21.30 Borokov Borokov

 

Terug