Terug

Kalender

BEAF 2015 - WICKED ELECTRIC STRINGS + *WIN* BEAFTICKETS

Muziek Beeldende kunsten / Expo Film en video

BANG! curated by Saskia De Coster - Verbeeldend stadsfestival

Van Thursday 08 2015 tot Saturday 10 October 2015
Locatie: POP-UP BAR BANG! @ BOZAR Plan

Begin oktober plaats Bozar met het Electronic Arts Festival een waaier aan artiesten en uiteenlopende elektronicaprojecten op het programma. Drie dagen lang davert het Paleis voor Schone Kunsten op zijn grondvesten.

Ook BANG! blijft niet onberoerd door deze rijkelijke ode aan ‘digital culture’.

Volg in het teken van BEAF op donderdag 8.10 de workshop Wicked Electric Strings bij muzikant Dijf Sanders @ de BANG! pop-up bar

- gratis - volzet

 

Je bouwt een eigen elektrische lapsteelgitaar. De pick-up fabriceer je met 'afval' en elektronische componenten. Al doende leer je over simpele elektroakoestische fenomenen.

Waar: Pop-up bar Bozar (ingang rue Baron Horta 9)

Wanneer: 8.10.2015 - 19 tot 23u

Prijs: GRATIS! (materiaal inbegrepen)

 

 

Meedoen? Gewoon een mailtje zenden naar cultuur@vub.ac.be met naam + Wicked Electric Strings als onderwerp. Wij bevestigen jouw inschrijving!

 

 


***WIN***DUOTICKETS BEAF 10.10Op zaterdag 10.10 schittert Inne Eysermans, een van Saskia De Costers gasten op het festivalprogramma, met haar groep Amatorski naast de Berlijnse producer Apparat op de BEAFaffiche. Maak dankzij BANG! kans op een van de 3x2 Day Passes voor deze avond!

 

 

 Zend ons een mail

 cultuur@vub.ac.be

met een lijstje van jouw top 3 ‘all time favorite Electronic Artists’. De winnaars krijgen op 28 september een persoonlijk bericht.

 

 

 

BANG! VERBEELDEND STADSFESTIVAL CURATED BY SASKIA DE COSTER

 

 

Dit event kadert binnen het verbeeldend stadsfestival BANG! Curated by Saskia De Coster. Wegens bouwwerken kiest KultuurKaffee voor een nomadisch bestaan in Brussel en stelt het samen met een gastcurator twee keer per jaar op verschillende plaatsen een multidisciplinair programma samen. Najaar 2015 ontvangt auteur Saskia De Coster haar festivalgasten in Bozar.

 

Een initiatief van KultuurKaffee i.s.m. Andermansland

 

Terug