Terug

Kalender

Blockhead (Ninja Tune, New York) << Live >>

Sold out

Muziek

+ Nadiem Shah | Coprod. VK* Concerts & Mentality vzw

Wednesday 11 December 2013
Doors: 21:00
Prijs: vvk. €5/8 (excl.reservatiekost) adk. €7/11
Locatie: KultuurKaffee Plan

Blockhead, aka Tony Simon is een van de meest gekende artiesten op het Ninja Tune-label. Zijn kenmerk? Instrumentale hiphop. Deze New Yorkse underground beatmaestro heeft ondertussen al een vijftal hooggeprezen full albums op zijn conto en tourde de wereld rond met artiesten als Bonobo, Amon Tobin, Kid Koala en Coldcut. Ook werkte hij nauw samen met artiesten als Aesop Rock van Rhymesayers, Cage, Hangar 18, Open Mike Eagle en Murs

+ Nadiem Shah:

Nadiem Shah is de mad professor die vele jaren in de donkere muzieklabo’s van Studio Brussel de drijvende krachten was achter de muziek voor programma's als De Maxx en Sound of Sam, en was daarnaast verantwoordelijk voor De Maxx Long Player en het lanceren van een lange reeks dance hits.

Sinds 2012 zoekt hij als A&R manager bij platenfirma N.E.W.S.  naar de allerbeste nieuwe dansmuziek. N.E.W.S. huisvest artiesten als Netsky, Mumbai Science, Aeroplane & Dj Fresh.

Bijzonder actief als dj:

enkele referenties; Pukkelpop, Laundry Day, Maxximum, Rock Ternat, Feest in het Park, Dour, Woosha, Crammerock, Lokerse Feesten, Marktrock, Culture Club, Petrol... 

 + afterparty by DJ SVN! 

SVN staat voor gevariëerde, uitdagende, speelse en verrassende dj-sets die niemand onbewogen laten. Een wandelend en, tot onze vreugde, draaiend muziekarchief!

 

Line up

21:00 doors DJ SVN

22:00 Blockhead live

23:30 Nadiem Shah

1:00 afterparty with DJ SVN

Dit concert is een samenwerking tussen VK* concerts, KultuurKaffee en Mentality (VZW)

 

Tags : Feest Beats Hiphop

Terug