Terug

Kalender

BUNZER0 (BE) + SEPIA (UK) + BTS

Muziek

Afterparty soundwave festival launch party @ VK*

Wednesday 07 May 2014
Doors: 22:00
Prijs: VRIJWILLIGE DONATIE / GRATIS
Locatie: KultuurKaffee Plan
!!!! SEPIA MOET DOOR OVERMACHT DJ SET AFZEGGEN. We zoeken op dit moment naar en waardige vervanger. Meer info hier.
Alles en iedereen, een losse feitelijke vereniging, heeft leden die in het verleden al vaker gratis evenementen lanceerden in het KultuurKaffee en dat met ronkende namen als James Blake, Jack Sparrow, Dj Chef, Total Science/ Murdock, Legowelt en meer.
Het was al even geleden, dus werd het tijd voor een nieuwe ronde! De toegang is gratis, maar een vrijwillige donatie wordt geapprecieerd om de kosten te dekken en dit te kunnen herhalen.

Dit evenement is de afterparty voor de concerten in VK*concerts te Molenbeek van The Bug (UK, ninja Tune), Teebs (USA, Brainfeeder) en Jeremiah Jae (USA,Warp, Brainfeeder).

Line Up:

BUNZER0 ( BE/ SUB.FM, MINDSTEP, REGGAEROAST; DOUR FESTIVAL, AB, OUTLOOK FESTIVAL, TEN DAYS OFF, ...)

http://soundcloud.com/bunzer0

Bunzer0. De man. De Legende. Als sinds jaar en dag actief als dj maar in de laatste jaren ook meer en meer op de voorgrond als producer. Hij stampte op zijn eentje als eerste in België meer dan tien jaar geleden de eerste dubstep evenementen in diens prille begin uit de grond met Skream, Benga, etc.

Jaren later heeft hij ere en rijk curriculum vitae op nagehouden, met meerdere performances op Dour Festival of bijvoorbeeld naast Amon Tobin in de AB. Daarnaast wordt hij ook in het buitenland geroemd: meerdere keren op Outlook Festival in Kroatië, de grootste clubs van Engeland en zelfs een kleine USA Tour. Los hiervan was hij ook actief als leermeester in de kneepjes van het dj-vak in Recyclart gedrurende 2 maanden voor Museum Night Fever.

Met zoveel ervaring kan je je dus natuurlijk elke leer weer verwachten aan een eclectische mix, waar de voorkeur altijd uitgaat naar een kwalitatieve ‘Deep Bass’ Sound.

 

SEPIA (UK/BASSLIGHT, REDSHIFT ONE, INDIGO MOVEMENT)

http://www.soundcloud.com/sepiamusicuk

Sepia, afkomstig van het Isle of Wight in Engeland, is een jonge nieuwe producer die in het huidige bass-driven landschap furore maakt in diens thuisland. Met recentelijk nog een guestmix op Rinse.fm voor Vivek. Zijn tracks worden meer en meer  opgepikt door o.a. Skream & Benga of Joe Nice. Het wordt zijn eerste maal in België voor een kleine tour. De stijlen lopen uit (en in) elkaar, passeren onder andere de revue: Van hiphop naar 2-step over dubstep, met zelfs in het begin van de Vivek-mix enkele sporen van jazz-invloeden.

 

Break the silence present Persson en Oorlectuur

http://www.mixcloud.com/Oorlectuur/

Sinds mensheugenis presenteert BTS op de VUB een alternatief voor personen die snakken naar kwaliteit boven kwantiteit. Enkele van de originele leden kent iedereen ondertussen wel (Ed&Kim, Murdock, Marco Bailey, Wasp, enz.). Het mag dus duidelijk wezen dat er muzikaal talent aanwezig is bij BTS. De perfecte aansluiter op de 2 gastartiesten voor deze avond, m.a.w.

Terug