Terug

Kalender

CAFE LATTE

Muziek

Thursday 15 December 2011
Doors: 20:00
Prijs: gratis
Locatie: KultuurKaffee Plan

Na een jaar radiostilte laat het VUB-koor opnieuw van zich horen, ditmaal onder een nieuwe noemer: CAFE LATTE. Zoals deze naam impliceert, zijn de kernwoorden die het koor typeren gezelligheid en een mengeling van diverse smaken.

Gedurende een aantal maanden hebben VUB-studenten en -sympathisanten van verschillende nationaliteiten zich uitgeleefd in hetgeen hen drijft en samenbrengt: muziek. Dirigente Goedele Van kerkhoven leidt alles in goede banen en heeft met eigen bewerkingen van oude en hedendaagse klassiekers een gevarieerd, hoofdzakelijk 4-stemmig repertoire opgebouwd waarvan de hoogtepunten in dit eerste concert zijn gebundeld.

Verwacht u alvast aan een avond vol zang en muziek. Ongeacht uw smaak, vindt u ongetwijfeld uw gading in de waaier aan genres die Café Latte u aanbiedt: koffie met een scheutje melk, een klontje suiker, een snuifje cacao en voor de liefhebbers zelfs een beetje chicorei. Kortom, voor elk wat wils en een ideale introductie in de wereld van het VUB-koor: Café Latte.

Terug