Terug

Kalender

CLOSET SALE + FRIENDS ARE MAGIC

Muziek

BANG! curated by Johannes Verschaeve

Thursday 25 February 2016
Doors: 18:00
Prijs: Gratis!
Locatie: BAI_ THE_BRUSSELS_ART_INSTITUTE Plan

CLOSET SALE

  

Kunstencentrum BAI_ toveren we één dag om in een gigantische kleerkast met tal van vintage schatten, schoenen, juwelen en accessoires, die allen wachten op een nieuwe eigenaar.

Een heuse vintageparadijs van persoonlijke spulletjes mét modeshow en enkele bekende Brusselse tweedehandsshops die hun mooiste stuks verzamelen.

Wil je graag een plekje tussen de standhouders?

Zend ons een mailtje met ‘CLOSET SALE’ als onderwerp.

Friends Are Magic

 

 

Eva R.F. Binon en Jason C.S. Dousselaere zijn vrienden. WOW.

Jason maakt al eerder deel uit van The Violent Husbands en Teddiedrum. Actrice Eva ken je misschien wel van de tv-serie Loslopend Wild of haar werk op de bühne... WAUW.

De vrienden zijn kundig in het brengen van euforische lo-fi stadiumrock op akoestische gitaar. Ja, blijkbaar vallen die samen te blenden. OOH.

Zingen zullen de vrienden over hun ‘Hitmachine’, ‘Death Sex’ of het negeren van een coma. AMAI.

Doen jullie mee van vriendjes?

MAGISCH.

Ps: Leuke dag!

TIMETABLE

18:00 CLOSET SALE

21:00 FRIENDS ARE MAGIC 

 
i.s.m. 1 Bachelor Agogische Wetenschappen

 

 

@ BAI_

NO COMFORTS – NO ZONES

 

Omwille van bouwwerken kiest KultuurKaffee voor een nomadische werking in de stad Brussel. In afwachting van de voltooiing van onze nieuwe vertrekken, vragen we twee keer per jaar aan een gastcurator om onder de noemer BANG! een eigenzinnig multidisciplinair festivalprogramma samen te stellen. Dit voorjaar trekt zanger/gitarist Johannes Verschaeve zijn festivalgasten uit de eigen comfortzone en nodigt hen uit in The Brussels Art Institute van Jan De Cock (BAI_) voor een verrassende zes weken

 

 

Video


Terug