Terug

Kalender

COMEDY KAMEEL MET MC LATIF AIT, ERHAN DEMICRI EN YOUSSEF EL MOUSAOUI

Comedy

Wednesday 24 October 2012
Doors: 21:00
Prijs: €2/5
Locatie: KultuurKaffee Plan

LATIF valt vooral op door zijn grappen over de verschillende culturen in Antwerpen, het onderwijssysteem in Vlaanderen, man vs vrouw... Hij is één van de HAKIMS OF COMEDY, een multicultureel collectief van beginnende stand-upcomedians.

Ook ERHAN staat achter dat project. Geboren als zoon van Turks/Limburgse gastarbeiders geniet Erhan iedere dag van het leven. Hij was in zijn eerste jaar meteen al halve finalist bij de Lunatic comedy awards. Niets blijft door hem gespaard; politiek, integratie, het alledaagse.

YOUSSEF heeft zich dan weer als eerste Marokkaanse stand-up comedian van Vlaanderen in de kijker gewerkt. Hij haalde finale-plekken bij de 123 Comedy Award en Gaga Comedy Cup en viel op in o.m. De Rechters, De Show van het Jaar, De Slimste Mens en Comedy Casino. Zijn eerste shows ‘100% Legaal’ en ‘Monkey Business’ speelde hij voor uitverkochte zalen.

De inleiding wordt verzorgd door BLERI LLESHI. Lleshi is politiek filosoof en documentairemaker, hij deed onderzoek naar interculturaliteit en identiteitsvorming bij Brusselse jongvolwassenen, is begaan met migratie, sociale ongelijkheid e.d

in samenwerking met Uitstraling Permanente Vorming.

Met de steun van Huis van de Mens Brussel.

Tags : Comedy Podium

Terug