Terug

Kalender

Comedy Kameel: Nele Bauwens + sneak preview: Henk Rijckaert

Podium Comedy

Humor, lachen, zingen, dansen

Wednesday 26 March 2014
Doors: 20:00
Prijs: Avondkassa: € 3
Locatie: KultuurKaffee Plan

De Comedy Kameel pakt wederom uit met twee kleppers van formaat die je lachspieren danig op de proef zullen stellen, tot je niet meer weet of het tranen van geluk of tranen van die irritante kramp in je kaakspier zijn! We presenteren jou een avond vol gebulder, gelach en dijenklopperij enerzijds maar ook de nodige aandacht voor de muzikale noot anderzijds:

 

HENK RIJCKAERT

De Fun, de hits!
Voorprogramma (sneak preview try-out)

 

Henk Rijckaert mag zichzelf intussen rekenen tot de club van absolute smaakmakers van de Vlaamse comedy-scene. Maar Henk brengt meer dan alleen ‘maar’ stand-upcomedy. Vanavond gaat hij voor een performance waarin zowel grap als muziek een basisingrediënt vormen. Hij hoopt dat beiden zich als een oorwurm in je luisterkanaal nestelen om er een hele tijd te verpozen. Met de wisselwerking van aanstekelijke grappen én aanstekelijke muziek poogt Henk zo een hit te scoren; kleine hits, grote hits, maakt allemaal niet uit zolang er de nodige dosis fun maar aan te pas komt! Henk gaat dus voor een hit, ofte: hij maakt grapjes én speelt liedjes. En wie kan daar nu niet een avond oeverloos van genieten?!Volg Henk Rijckaert op Facebook.

 

NELE BAUWENS

Ik moet beter luisteren

Nele Bauwens heeft al een hele weg afgelegd als actrice en zangers, met een heleboel samenwerkingen creëerde, produceerde, regisseerde en zong ze al heel wat af. Maar met ‘Ik moet beter luisteren’ staat Nele Bauwens helemaal alleen op het podium. Enkel vergezeld door haar Wurlitzer Piano brengt ze een eigenzinnige mix van ontroerende liedjes, sensuele chansons, felle bluesnummers, eigen werk en vergeten Nederlandstalige parels. Gedragen door een verhaal met een grote dosis rake teksten, grappige observaties en de nodige zelfspot neemt Nele Bauwens haar publiek mee en dompelt ze onder in een avond die zoet en poëtisch, maar tegelijk ook aanstekelijk geestig is. Humor van een nieuw niveau.

 

‘Solo moet je je blootgeven’


Komt dus allen zien hoe Nele Bauwens zich helemaal blootgeeft aan jou...

 

Volg Nele Bauwens op Facebook.

Tags : Intiem Sfeervol Soul Comedy Podium

Terug