Terug

Kalender

HET GROTE ONGEDULD!Xtra - Opening

Muziek Beeldende kunsten / Expo Film en video

Wednesday 23 November 2011
Doors: 19:00
Prijs: gratis
Locatie: KultuurKaffee Plan

Op 23 november opent in de KK Gallery' de expo 'Het Grote Ongeduld!Xtra': een tentoonstelling met afstudeerprojecten multimedia en experimentele kortfilm. Gedurende drie weken wordt een selectie van afstudeerprojecten tentoongesteld uit alle Belgische hogescholen die een dergelijke opleiding aanbieden. De hoofddoelstelling van dit initiatief is een presentatieplateau te bieden aan de meest getalenteerde studenten en deze te ondersteunen aan het begin van hun artistieke loopbaan.

LIESBETH BEECKMAN & HANNES VERHOUSTRAETE - TIM BRYON & VALENTIJN GOETHALS - YING CHEN - RUBEN DESIERE - CELIEN DE CLOEDT, MICHELE GOETHALS, ELSKE JANSEN & JUSTINE LANOO - NINA DE VROOME - VINCENT EVRARD - TIJN GOESSAERT, KENNETH ROBBE & SAM WINDEY - PIETER IMBERECHTS - JOEL RABIJNS - YVES SONDERMEIER - VERONIKA USOVA - KENNETH MICHIELS

In de rand van de expo worden op de avond van de opening enkele omkaderende activiteiten georganiseerd: een artist talk, live multimediaperformances, een outdoor film projectie en een HGO!Xtra party.

Artist Talk door NICOLAS PROVOST

Inleiding door Prof. dr. WILLEM ELIAS

Inschrijven vóór 19 november:

lien.mostmans@vub.ac.be

Officiële opening door Prof. dr. HANS DE WOLF

Expo tot 24u00

Live multimedia performance THE DUBTAPES door JENS MAURITS ORCHESTRA

Live DJ en VJ session - OSICA

WEDNESDAY NIGHT FEVER PARTY met DJ MET HAAR BOOTJE EN KAPITEIN SNORREBAARD

Doorlopend

Outdoor Projection: FILM STILL door DAVID RABAU

I.s.m. SMIT, OFFoff en Gratis in Brussel. Ruil op 23 november je 'Gratis in Brussel jeton' in voor een gratis kortfilm stick.

 

Tags : Film Jong talent Expo

Terug