Terug

Kalender

Hitsville Drunks (be) @ Klein Mercelis Theater

Tickets

Muziek

Mauro Pawlowski’s powerpop band

Wednesday 15 October 2014
Doors: 19:00
Prijs: vvk. €4 (red.) / €8 (excl. reservatiekost) adk €6 (red.) /€12
Locatie: Klein Mercelis Theater Plan

Hitsville Drunks

 

“When I grow up / I want to be a retro artist”, zingt Mauro Pawlowski op de debuut-cd van Hitsville Drunks, één van de onderhand ontelbare muzikale projecten waar hij zijn creativiteit op botviert.

Ook al koestert hij een voorliefde voor improvisatie, noise en all things cutting edge, toch kan hij ook moeiteloos zijn talent aanwenden ten dienste van een concept of een collega uit een andere biotoop. Met "Sincerely Average" stort Mauro zich dus onvervaard op de powerpop van de late seventies en de vroege eighties.

De groep bestaat uit gereputeerde kompanen: gitarist Sjoerd Bruil (Sukilove, Black Cassette, Dez Mona), bassist Jan Wijgers (Creature With The Atom Brain) en drummer Herman Houbrechts (Nemo, Dead Man Ray).

"Retromuziek vergt wel een goeie timing. Ik denk niet dat we in 2014 met pubrock moeten afkomen. Dat is iets voor binnen een jaar of vijf. Hitsville Drunks is avant-retro!" (Mauro Pawlowski in Focus Knack)

Tongue in cheek en een gezonde dosis theatraliteit verzekerd!

Support Toner

TONER is een Brusselse band featuring Sophie Vanhomwegen and Tom Goris. Ze gieten hun verschillende muzikale invloeden in een sferische indietronica sound.

 

 

Timetable

Doors: 19:00

Toner:  20:00 

Hitsville Drunks: 21:00

 

Met de steun van de Burgemeester, de Schepen van Nederlandstalige aangelegenheden en de leden van het College van de gemeente Elsene.

 

Met de wagen? Je vindt vlakbij parking in parkeergarage Tulipe.

 <<< VOLG DIT EVENT OP FACEBOOK

Tags : Pop Intiem

Video


Terug