Terug

Kalender

JEROEN OLYSLAEGERS & TEUN VERBRUGGEN (DUO) + O’SERPENTINE @ W-O-L-K-E = GEANNULEERD

Tickets

Muziek Podium Literatuur en lezingen

BANG! REIZEND KUNSTENFESTIVAL CURATED BY TEUN VERBRUGGEN

Wednesday 25 February 2015
Doors: 18:00
Prijs: €5
Locatie: W-O-L-K-E Plan

Het optreden van Jeroen olyslaegers en o'serpentine is geanuleerd. PLAATSVERVANGEND PROGRAMMA: DIMITRI VERHULST/ TEUN VERBRUGGEN/ NICOLAS ROMBOUTS + 'HET SERPENT'  

TEUN VERBRUGGEN & JEROEN OLYSLAEGERS (DUO) - (! Geanulleerd)

 

20:30 - @ W-O-L-K-E

 

JEROEN OLYSLAEGERS (Mortsel, 1967) is een Vlaamse schrijver en wordt soms het enfant terrible van de Nederlandse literatuur genoemd.

Hij studeerde Germaanse Filologie aan de Universiteit van Antwerpen, waarna hij wetenschappelijk medewerker was bij het Louis Paul Boon-documentatiecentrum (1989-1992). Vervolgens werkte hij bij verschillende organisaties en festivals op het gebied van literatuur en cinema.

Olyslaegers werkte als filmrecensent voor Humo en als columnist voor Studio Brussel, VPRO, IKON en Radio Klara. Hij publiceerde de romans Navel (1994), Open gelijk een mond (1999), Wij (2009), Winst (2012) en de verhalenbundel Il faut manger (1996) daarnaast verscheen zijn proza in diverse literaire tijdschriften. Verder heeft hij een meerdere theaterproducties op zijn naam staan, onder andere voor KVS en NTGent.

Zijn laatste podiumperformance is ‘Geletterde Mensen’, die hij samen met Joost Vandecasteele uitwerkte.

 

O’SERPENTINE (! GEANNULEERD*) 

 

21:30 - @ W-O-L-K-E

 

 

Zich verdiepend in de wereld van het sjamanisme, oude aanroepingen en magië zoekt en deelt O'SERPENTINE met ons de wijsheid van de slang.
Samen roepen ze een nieuw paradigma op door het verkennen van de magische verbeelding en door de mogelijkheden van geleide meditatie en helende praktijken creëren ze een dialoog tussen geluid en woord.

 

O'Serpentine is:

ASASARA / Nikkie Van Lierop (vocals/loops/percussion),
SATYR / Jeroen Olyslaegers (voice/writing/ritual advisor)
ASHTORETH / Peter Verwimp (guitars/loops/vocals)

Video


Terug