Terug

Kalender

KK World: JUPITER DIOP & LAMP FALL SARAFINA (SEN-BEL) + MYSTER & SABADOLA BAND (SEN-BEL)

Tickets

Muziek

Org. Globe Aroma & KultuurKaffee

Wednesday 12 November 2014
Doors: 20:00
Prijs: vvk. €4 (red.) / €6 (excl. reservatiekost) adk €6 (red.) /€10
Locatie: KultuurKaffee Plan


JUPITER DIOP & LAMP FALL SARAFINA (SEN-BEL)

 

Dit project van JUPITER DIOP vindt zijn roots in Senegal bij de aanhangers van de Baye Fall. De Baye Fall zijn volgelingen van Ibra Fall, zelf een aanhanger van het mouridisme (de Senegalese vorm van het soefisme). De songs van LAMP FALL SARAFINA brengen een boodschap van eenvoud, edelmoedigheid en vrede. De ritmes en melodieën zijn getint met spirituele accenten en nodigen uit tot openheid en ontmoeting door de kruisbestuiving van reggae, Baye Fall muziek en West-Afrikaanse blues.


Meer info & sound : www.jupiterdiop.com

Support:

MYSTER & SABADOLA BAND (SEN-BEL)

Myster is een jonge auteur/componist en vertolker, afkomstig uit Senegal. Sinds 2012 woont hij in België en ontwikkelt er zijn muziekproject van afro soul & blues met zijn groep SABADOLA. Zijn muzikale invloeden bestaan voornamelijk uit Afrikaanse en Afro-Amerikaanse blues en soul. In 2009 nam  MYSTER deel aan de muziekwedstrijd Senitalia dat in Senegal plaatsvindt, georganiseerd door Italianen, in samenwerking met de gitarist Lamine Faye lemzo diamono. In 2010 deed hij mee aan de wedstrijd Superstar uitgezonden op de Senegalese TV-zender RTS. En sinds 2012 treedt hij in alle uithoeken van Brussel op.

Een co-productie van KultuurKaffee & Globe Aroma die artistieke uitwisseling interculturele dialoog op gang brengt in Brussel. 

+ TRANSVIEWS!

Deze avond gaat Transviews in dialoog met Jupiter Diop en Myster. 

TRANSVIEWS! zijn gesprekken met een artiest in aanwezigheid van het publiek, waarbij men zelf ook betrokken is en vragen kan stellen. De artiest kan op die manier meer achtergrond geven bij zijn liedjes. Een interessante meerwaarde in combinatie met de concerten achteraf. Wees er dus op tijd bij!

 

TIMING:

20:00

Doors 

DJ LASS ANGEL VIBES 

20:15

Transview met Christophe Devriendt:

live talk met Myster

20:30

Transview met Christophe Devriendt:

live talk met Jupiter

21:00 MYSTER & SABADOLA BAND 
22:00 JUPITER DIOP & LAMP FALL SARAFINA 
23:00 DJ OMBREH ZION FT. AMAJANG 

 

 

In samenwerking met:

Tags : KK World

Video


Terug