Terug

Kalender

KultuurKaffee presenteert BANG!

Muziek Podium Beeldende kunsten / Expo Film en video Literatuur en lezingen Comedy

REIZEND KUNSTENFESTIVAL met gastcurator Teun Verbruggen

Van Thursday 12 February 2015 tot Friday 27 March 2015
Locatie: Brussel (diverse locaties) Plan

 In de loop van 2015  wordt het huidige gebouw van KultuurKaffee afgebroken om plaats te maken voor een geheel vernieuwde en gemoderniseerde concertzaal en Gallery. De plannen kaderen binnen het ontwerpt van 25.000 vierkante meter nieuwbouw op de campus van de VUB naar een ontwerp van architectenbureau Conix

Niet getreurd! Tijdens de afbraak en de opbouw van onze nieuwe plek, gaan wij gewoon door met onze werking, maar dan op andere locaties in Brussel

Naast onze concerten organiseren we tijdens de bouwwerken elk seizoen (voorjaar/najaar) een nieuw reizend kunstenfestivalconcept onder de naam: 'BANG!'  en dit op verschillende locaties in Brussel!

BANG! staat gelijk aan een reizend multidisciplinair kunstenfestival dat telkens ( een keer in het voorjaar en een keer in het najaar) wordt samengesteld door een door ons zorgvuldig geselecteerde artiest.

Eerste in de rij die zijn programma zal voorstellen is niemand minder dan drummer Teun Verbruggen (Jef Neve, Flat Earth Society, Chaos of de Haunted Spire):

BANG - GASCURATOR: TEUN VERBRUGGEN 12 februari tot 27 maart 2015

met Brzzvll - Charlotte Van Den Eynde - Joris Van De Moortel - Dennis Tyfus - Bonom - Simple - Lur en vele anderen!

 HET Volledig programma vind je in onze kalender.

Of snuister door onze online brochure:

 

 

 

 

Terug