Terug

Kalender

LA SEMAINE DU SON

Muziek Beeldende kunsten / Expo

Van Tuesday 22 2013 tot Friday 25 January 2013
Doors: 10:00
Prijs: gratis
Locatie: KK Gallery' Plan

KultuurKaffee zorgt in samenwerking met Nosey Elephant Studio gedurende La Semaine du Son ( http://www.lasemaineduson.be) voor diverse artistieke experimenten in en om het KultuurKaffee, gaande van concerten, artistieke interventies en geluidsinstallaties.

In onze KK Gallery’ stelt onder meer Frans geluidkunstenaar Valentin Ferré ( http://valentinferre.blogspot.be ), specialist op het vlak van geluidlandschappen, zijn installatie Kkinema tentoon en veruiterlijken Jeroen Vandensande ( http://www.jeroenvandesande.be/) en Mathias Casaer klank in bewegend beeld.

In 'Audioscape' herprogrammeerde Casaer zijn simulatie van een landschap zodat die reageert op geluid. Het landschap is het resultaat van wiskundige noise-functies die evolueren in de tijd.

Maar ook de humanoïde robot NAO, die door Etro (VUB) minutieus onder handen genomen is, zal tijdens de vernissage een “Dancing Game” demonstreren aan kinderen. In dit imitatiespel leert NAO de jonge enthousiastelingen een volledige danschoreografie aan.

Op woensdag 23 januari brengt internationaal kunstenaarscollectief Circumstance, wier projecten steeds gaan over de politieke, emotionele en sociale impact van onze technologie op de samenleving, een exclusief concert in het KultuurKaffee. 

Vernissage tentoonstelling

woensdag 23 januari -KK GALLERY’ – 18u00

Openingsuren:

van maandag tot woensdag van 10u00 tot 18u00

donderdag van 10u00 tot 21u00

Tags : Experiment Expo

Terug