Terug

Kalender

Leesclub Das Magazin: lees als eerste de nieuwe Saskia De Coster

Tickets

Literatuur en lezingen

BANG! curated by Saskia De Coster - Verbeeldend Stadsfestival @ Bozar

Thursday 24 September 2015
Doors: 19:00
Prijs: €25 = leesclub + boek
Locatie: BOZAR - Het Koninklijk Salon Plan

Festival Warm-up!

 

Lees als eerste de nieuwe Saskia de Coster

 

Vol trots kondigt KultuurKaffee een sneakpreview-leesclub aan rond het nieuwste boek van Saskia De Coster: Wat alleen wij horen. Op donderdagavond 24 september gaan 25 lezers met elkaar en met Saskia in gesprek over haar romangehost door Das Magazin. Je krijgt het boek een maand voor verschijning thuisgestuurd, waarmee je tot de allereerste lezers van het boek behoort.

Eind augustus ontvang je een drukproef van het boek (een stapel A4'tjes), waarna je het in alle rust kunt lezen om het op 24 september in Bozar te bespreken met Saskia De Coster. De avond zelf ontvang je ook een fysiek exemplaar van het boek.

Meld je aan via onderstaand inschrijvingsformulier.

 

GASTHEER: LUCKY FONZ III

Lucky Fonz III (geboren als Otto Wichers) (1981) is een van Nederlands meest geliefde singer-songwriters. Hij werd bekend door de ontroerende, op folk geïnspireerde liedjes van zijn eerste drie albums en natuurlijk door zijn optredens als huisartiest van De Wereld Draait Door in 2009.TIMETABLE: 

Doors 19:00
Start 20:00 

Inschrijven leesclub Saskia De Coster 

  


 
 
 
Print

HTML form powered by 123ContactForm

 

In samenwerking met Das Magazin, WPG Uitgevers, Prometheus en Andermansland.

 

 

 

           

 

 

 BANG! VERBEELDEND STADSFESTIVAL CURATED BY SASKIA DE COSTER

 

 

Dit event kadert binnen het verbeeldend stadsfestival BANG! Curated by Saskia De Coster. Wegens bouwwerken kiest KultuurKaffee voor een nomadisch bestaan in Brussel en stelt het samen met een gastcurator twee keer per jaar op verschillende plaatsen een multidisciplinair programma samen. Najaar 2015 ontvangt auteur Saskia De Coster haar festivalgasten in Bozar.

 

Een initiatief van KultuurKaffee i.s.m. Andermansland

 

Terug