Terug

Kalender

Music & Poetry Improvisation Night

Muziek Podium Literatuur en lezingen

met De Wolven van La Mancha (BE), Hugo Antunes (PT), Giotis Damianidis (GR) & Jakob Warmenbol (BE) + live streaming

Thursday 13 February 2014
Doors: 20:30
Prijs: Gratis!
Locatie: KultuurKaffee Plan

 

Het dichterscollectief De Wolven van La Mancha bijt en schrijft eigen werk, en spuwt daarbij strofen in verse performanceshows. Hun doel? Doen vergeten dat poëzie zogezegd saai hoort te zijn.

Deze bende uit de streek van de man die tegen windmolens vocht, brengt sinds februari 2007 pittige podiumacts waarin ze graag gretig samenwerken met allerlei kunstenaars om zo tot een convergentie van diverse disciplines te komen: cross over poetry. Werkgroepen ('Woord', 'Beeld' en 'Klank') staan in voor een constante creatieve bedrijvigheid die het collectief maakt tot wat het is.

Op donderdag 13 februari plaatsen wij dit pittige collectief op het podium naast drie klassemuzikanten: Giotis Damianidis, Hugo Antunes en Jakob Warmenbol. Samen maken ze de oefening om al improviserend poëzie en jazz te blenden tot een ritmisch, boeiend en steeds verrassend geheel.

 Muziek door:

Hugo Antunes: contrabas  

Giotis Damianidis: gitaar

Jakob Warmenbol: drums

 Poëzie door:

De Wolven van La Mancha:

Philip Volckaert - Philippe Marmenout - Marie Follebout - Arthur Follebout

 

Nieuwsgierig naar wat deze interessante mix tussen jazz en poëzie live zal brengen maar raak je niet ter plekke: volg dit event via de live-stream op deze website!

 ism. Nosey Elephant Studios

Volg dit event ook via Facebook.

Tags : Jazz Podium Poëzie Improv

Terug