Terug

Kalender

PASSIEVRUCHT: Samen met Lefto de wereld rond

Documentaire over LeftO's DJ-carrière

Sunday 19 March 2017
Doors: 18:00
Prijs: PASSIEVRUCHTPRIJS: €9 i.p.v €15
Locatie: AB (Club) Plan

KultuurKaffee presents: PASSIEVRUCHT, laaggeprijsde cultuurbelevenissen

Op doortocht doorheen het Brusselse culturele veld planten wij met passie cultuurzaadjes in elk van jullie waar deze kiemen bestuift zullen worden en hopelijk uitgroeien tot een ware passievrucht.

 

Wanneer LeFt0 op Studio Brussel geen plaatjes aan elkaar draait, doet hij het wel op feestjes in Seoul, Los Angeles of Gent.

De DJ komt in het bijzijn van goed gezelschap, zijn documentairereeks ‘In Transit’ voorstellen in Ancienne Belgique. 9 maart kan je de eerste twee aflevering bekijken in AB met de man himself. Jij kan erbij zijn dankzij Passievrucht en Paspartoe voor maar 9 euro i.p.v. 15 euro!

 

LeftO’s Legacy

De op handen gedragen LeFtO, behaalde residencies van Amsterdam tot New York, met een tussenstop in Parijs. Zonder enige moeite, springt hij van het ene genre glorieus naar het andere. Zijn eclectische Dj-sets worden dan ook gesmaakt bij het publiek.

 

In Transit

Muzikaal heeft hij zowat alles bereikt dat je als DJ kan bereiken. Om dat allemaal te bundelen is er als kers op de taart “Lefto – In Transit”. Een zesdelige documentaire reeks over Lefto’s repertoire en drukke timeschedule.

Vanaf 26 maart kan je deze reeks op Canvas bekijken. Voor de die hards, komt LeFtO zijn documentaire een weekje vroeger aan jullie voorstellen in de AB samen met Henry Wu.

INSCHRIJVEN kan tot 13 maart: http://bit.ly/LEFTOPASSIEVRUCHT

WEES ER SNEL BIJ! DE LAATSTE TICKETS ZIJN IN OMLOOP.

Deze korting werd mogelijk gemaakt dankzij de Paspartoegroepspas.

Terug