Terug

Kalender

SCHRIJF JE IN : BXL STUDENT DJ CONTEST 2017

Muziek

BXL SDC zoekt naar de beste dj’s uit het Brusselse hoger onderwijs

Sunday 05 February 2017
Locatie: Brussel (diverse locaties) Plan

Deze eerste editie van de BXL Student DJ Contest gaat op zoek naar de beste PlatenRuiters die VUB, EhB, LUCA, Odisee en de Brusselse campussen van de KU Leuven te bieden hebben.

Wij weten dat jij al een lokale held bent in je thuisstad of stiekem ’s werelds smakelijkste mixtape brouwde op kot, maar het wordt tijd om hoger te mikken, niet? Wat dacht je van een set in een gerenommeerde Brusselse club of op Brussel Brost?

De BXL SDC geeft 12 dj’s de kans om zich dit voorjaar te laten opmerken tijdens de voorrondes op verschillende locaties in de hoofdstad. Wie weet kan jij jezelf na de finale eind april met recht en reden de beste Student DJ van Brussel noemen.

Dus kruip in je koptelefoon, drijf je vingerjoga op, knal alle usb-poorten van je laptop vol, herlees de volledige handleiding van je DJM 900 en leg heg hem vervolgens drie keer uit aan je al-dan-niet-denkbeeldige MC, koop een platenwinkel leeg, stof je vinyls af of beschrijf ze wat ons betreft met wasco’s. Enfin, doe je ding en bezorg ons een mixtape van 30 minuten.

De enige voorwaarde is dat minstens één lid van je crew momenteel studeert aan VUB, EhB of aan een Brusselse campus van Odisee, LUCA of KULeuven.

Terug