Terug

Kalender

SCHRIJF JE IN: ROCKRACE 2017

Muziek

Sunday 05 February 2017

Een dik decennium lang al timmert de RockRace podia voor de uit-de-kluiten-gewassen bende muzikaal talent aan VUB, EhB, LUCA, Odisee en de Brusselse campussen van de KULeuven. Wij weten dat jij een lokale held bent in je thuisstad of op kot, maar het wordt hoog tijd dat je complete Brusselse entourage je band in de trommelvliezen krijgt en vervolgens aanbidt, toch?

De Rockrace geeft 8 bands de kans om zich dit voorjaar te laten opmerken in de hoofdstad. De voorronde en halve finales gaan door op verschillende locaties in Brussel.

26 april 2017 duwen we de beste 4 bands op het podium van de AB, waar enkele experts uit het Belgische muzieklandschap de knoop doorhakken wie van deze 4 het podium van Stoemp! of Brussel Brost mag bestormen.

Het maakt niet uit of je obscure indie electrofunk dan wel post-rock free jazz of Swahili hiphopoperettes maakt. Alle stijlen zijn welkom.

Meedingen naar een podiumplek?

Schrijf je hier in.

De enige voorwaarde is dat minstens één van je bandleden momenteel studeert aan VUB, EhB of aan een Brusselse campus van Odisee, LUCA of KULeuven.

Succes!

Terug