Terug

Kalender

SINISTER SOUND PRESENT: SPECTRASOUL (DRUM & BASS, UK), SKEPTICAL (DRUM & BASS, UK)

Muziek

Saturday 07 April 2012
Doors: 22:00
Prijs: €5
Locatie: KultuurKaffee Plan

SPECTRASOUL [UK] Dit duo tekende op Dj Friction's label "Shogun Audio" en heeft hiernaast ook heel wat releases op de meest gerenommeerde platenlabels. Spectrasoul staat voor drum & bass uit het hele spectrum: van hard naar zacht, van donker naar melodieus, ...

SKEPTICAL [UK] Donkere drum & bass kreeg in het jaar 2011 wat meer erkenning. Waarom? In december kwam de track "Marka" uit die op de valreep nog één van de beste tunes van 2011 werd. Drum & bass voor wie van het wat diepere, donkere kantje van het genre houdt.

Hookerz [BE] Deze Gentenaar staat bekend voor zijn snelle mixen en brede platenselectie. Samen met zijn compagnon MC Nice organiseert hij twee-wekelijks "Steam" in Decadance.

https://www.facebook.com/hookerzdnb

Etnik & Fuzz [BE] Dit duo draaide praktisch al op elk plekje in België en kan zeker de liefhebbers van de liquid en party-side van het drum & bass genre bekoren.

Cedex & Higher Underground [BE] Deze intussen vaste waarde in de Belgische scene heeft ook een eigen event: Square. Cedex & Higher Underground staat garant voor een selectie kwaliteitsmuziek voor de echte drum & bass liefhebber.

http://www.facebook.com/cedexandhigherunderground?sk=wall

Orphans [BE] Deze "brothers from other mothers'' draaien ook al even mee. Zij zijn de oprichters van het Sinister Sounds concept en promoten hiermee dj's van zowel binnen- als buitenland. Orphans houdt van praktisch elk sub-genre binnen de drum & bass scene.

http://soundcloud.com/orphans

Tags : Drum & Bass

Terug