Terug

Kalender

Stoemp! Merdan Taplak (be) (live) KICK OFF THE CAMPUS

Muziek

support << Sabena << DJ Rebel Up!

Thursday 03 October 2013
Doors: 20:00
Prijs: Gratis
Locatie: KultuurKaffee Plan

Het dak eraf! Voor de officiële opening van het nieuwe concertseizoen nodigen wij Merdan Taplak uit om met zijn live band vakkundig te slalommen tussen euforische balkanbeats, New Yorkse hiphop en zinderende elektrofunk. Merdan, een geboren en getogen Antwerpenaar met Turkse roots, heeft de voorbije jaren een mooie carrière opgebouwd als dj en producer.

Zo kleurde hij de zomer van 2012 met “On the Rocks”, het officiële zomer anthem van Studio Brussel, en speelde Merdan al op mening festival in binnen en buitenland. Zijn debuutplaat “In It For The Honey” (2012) kon dan ook op veel bijval rekenen in de media.

De combinatie van Merdans dj-kunsten en diens atypische Balkan Beats Brassband staat garant voor een waanzinnige live reputatie waarbij Taplak de luisteraar resoluut gidst van verleden naar heden en toekomst en weer terug.

https://www.facebook.com/sabenamusic 

<< Sabena betekent Belgische multicolor elektropop met Afrikaanse grooves. Net als Merdan mixt deze Leuvense band elektronica met een knotsgekke live-act. Het hoeft dus niet te verbazen dat Sabena gevraagd werd om een remix te maken van Taplaks singel "All Out" (ft. Kraantje Pappie) en ook Buscemi werkte al samen met deze energieke bende. Hun eerste single "Ur Eyes" werd opgepikt door FM Brussel en stond enkele weken in De Afrekening op Studio Brussel. 

Dj Rebel Up! - specialist in "niet-westerse dansmuziek opgevist uit de wereldwijde ondergrond"- zorgt voor aangepaste tunes voor en na het optreden.

In samenwerking met Poppunt en Studenten- en Alumnirelaties VUB.
Met de steun van Maïte Morren, Schepen van Nederlandstalige Aangelegenheden, het college van Burgemeester en Schepenen van Elsene.

Tags : Feest

Terug