Terug

Kalender

VUBrusselt

Muziek Podium

KultuurKaffee steunt studentenactie: naar meer nachtelijk openbaar vervoer in BXL

Tuesday 21 February 2017
Doors: 17:00
Prijs: Gratis toegang voor VUB-studenten en personeel
Locatie: Beursschouwburg Plan

Raak je niet meer thuis na een wild nachtje stappen in Brussel? Of wil je gewoon lekker genieten van gratis optredens in het centrum van onze hoofdstad? Op dinsdag 21 februari zakt de VUB-campus af naar de Beursschouwburg.

Geen vervoer? Er zijn partybussen voorzien (19u-3u) die heel de nacht pendelen tussen de VUB-campussen (Jette en Etterbeek) en de locatie.

Kom dus zeker eens langs om de sfeer op te snuiven, op het programma staat alvast voor ieder wat wils.

 

HET PROGRAMMA:

 

DE BRUSSELEIR

Dé citygame van Br(ik. Met je smartphone en crew trek je de stad in op zoek naar allerlei items. Het doel is simpel: scoor zoveel mogelijk punten.

 

VUB AFTER WORK DRINK

Vervolgens opent het Beurscafé zijn deuren voor een VUB After Work Drink. Na een aantal glazen kan je om 19 uur lekker smullen op de foodmarket. Artiesten zoals Gloria Boateng en Eva De Roo (Studio Brussel) blazen je later in de avond van je sokken.

 

GLORIA BOATENG

Gekend voor haar snelle raps en energieke dansmoves, laat deze Gentse schone er geen gras over groeien. Naast haar ruige kant, wordt ze ook wel eens beschreven als een singer-songwriter die haar inspiratie uit soul, hip-hop en electro haalt. 

De Belgische met Ghanese roots wist haar weg te vinden naar het Sziget Festival, ze nam het op tegen 300 bands, maar kwam er als grote winnaar uit. Ze trapte Couleur Café af en wist ook Humo’s Rock Rally, Les Ardentes en Redbull Bedroom Jam in te palmen. Watch out for miss Gloria Boateng, ze gaat geen enkel obstakel uit de weg!

Enkele nuttige links:

www.gloriaboateng.com

www.soundcloud.com/boatenggloria 

www.instagram.com/gloriaboatengg

 

 

 

EVA DE ROO

Beter bekend als het goedlachse, loslopend wild bij Stubru. Ze schopte het tot presentatrice bij een van de populairste radiozenders van ons kleine landje. Eva De Roo bezorgt je deze avond een ongekende DJ-set

 

 

TIMESCHEDULE

 

17u Citygame Brusseleir (vertrekpunt Beurscafé)
+After Work drink (Beurscafé)

19u Foodmarket
+ 19u30 Overhandigen standpunten aan Pascal Smet

20u15 Ugly Duckling

21u15 Gloria Boateng

22u Brunette Me Tette

23u Skyve ft Eva De Roo

1-3u DJ Märrek Obama

 

Een initiatief van de Studentenraad VUB.

In samenwerking met KultuurKaffee en VUB.

Met de steun van huisvandeMens Brussel.

 

Video


Terug