Nieuws

CITYBEATS i.s.m. KultuurKaffee

Een unieke cultuurweek georganiseerd door eerste bachelor Agogische Wetenschappen VUB

Gepubliceerd op 23 April 2015

Citybeats 2015

 

Na het succes van Artbeats '13 en Citybeats '14 kon een bende gemotiveerde studenten Agogiek van de VUB niets anders dan opnieuw een editie van deze cultuurweek organiseren. Ze stellen ons dit jaar voor aan Citybeats '15 dat doorgaat van 4 t.e.m. 7 mei, op verschillende locaties in Brussel. 

Dit jaar stellen deze studenten de diversiteit van Brussel centraal. Als je te weten wil komen wat Brussel jou allemaal te bieden heeft, dan is Citybeats hiervoor de ideale informatiebron. Laat je onderdompelen in de verschillende activiteiten:

 

Tijdens deze cultuurweek vinden er zes evenementen plaats:

  • Op maandag 4/05 wordt het startschot van de cultuurweek gegeven door het openingsfeest.
  • Van 4/05 t.e.m. 7/05 loopt de fototentoonstelling 'Il ou elle' volledig in het teken staat van gender.
  • Op dinsdag 5/05 spelen we 'Brussel Moordt' waarbij je in een levend Cluedospel probeert te weten te komen wie de moordenaar is, terwijl je doorheen allerlei onbekende plaatsjes van Brussel trekt.
  • Op woensdag 6/05 en donderdag 7/05 vindt overdag 'Brussels Reveals' plaats. Hier worden lezingen gehouden door een diversiteit aan mensen uit Brussel en worden er inlevingsactiviteiten georganiseerd.
  • Op woensdagavond 6/05 worden opnieuw kotconcerten georganiseerd waar je in verschillende koten op de campus en in het centrum kan genieten van verschillende muziekstijlen.
  • Om de cultuurweek af te sluiten vindt op donderdagavond 'Jeudi à Bamako' plaats. Een spetterend feest in ons vertrouwde KultuurKaffee, waarbij de Afrikaanse cultuur centraal staat. 


Wil je meer te weten komen over de verschillende activiteiten, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Citybeats of de Facebookpagina.

Terug