Nieuws

Schrijf je nu in voor Rockrace 2015!

Rockrace zkt muzikaal talent onder de Brusselse studenten.

Gepubliceerd op 17 December 2014

backrr15.jpg

Ooit van gedroomd om op het podium van de AB te staan?

Een dik decennium lang al timmert de RockRace podia voor de uit-de-kluiten-gewassen bende muzikaal talent aan VUB, EhB, LUCA, Odisee en de Brusselse campussen van de KULeuven. Wij weten dat jij een lokale held bent in je thuisstad of althans op kot. Maar het wordt hoog tijd dat je complete Brusselse entourage je band in de trommelvliezen krijgt en vervolgens aanbidt, toch?

De Rockrace geeft 18 bands de kans om zich dit voorjaar te laten opmerken in de hoofdstad. De voorronde en halve finales gaan afwisselend door – zo wil de traditie het – in Rits Café en KultuurKaffee (al zullen de optredens van het KK dit jaar op een andere locatie in de stad doorgaan).

Eind april duwen we de beste 4 bands op het podium van de AB waarbij enkele experts uit het Belgische muzieklandschap de knoop doorhakken wie van deze opnametijd krijgt of het podium van Bruksellive, Stoemp! of Brussel Brost mag bestormen.

Het maakt niet uit of je obscure indie electrofunk dan wel post-rock free jazz of Swahili hiphopoperettes maakt. Alle stijlen zijn welkom.

De enige voorwaarde is dat minstens één van je bandleden studeert aan VUB, EhB of aan een Brusselse campus van Odisee, LUCA of KULeuven.

Inschrijven kan via VI.BE.

Succes!

rockracebadge560.jpg

 

 

 

 

Terug